Am început în 2012

Despre noi

În inima fiecărei bucăți de baklavă "Gold Baklava" se află o combinație perfectă de ingrediente de cea mai înaltă calitate, atent selecționate pentru a vă răsfăța simțurile. Foi subțiri și crocante, măcinate manual, sunt îmbibate cu sirop fin, care se împletește cu migdale, nuci și alune proaspete, oferindu-vă o explozie de gusturi și texturi.

Fie că sunteți în căutarea gustului autentic și tradițional sau preferați variantele moderne și inovatoare, la "Gold Baklava" veți găsi întotdeauna ceva pe placul dumneavoastră. Avem o gamă diversificată de sortimente, de la clasicul baklava cu nuci la arome îndrăznețe, cum ar fi cacao, cocos sau fructe exotice.

Fiecare bucată de baklavă este pregătită cu pasiune și îndemânare de către maeștri cofetari, care transmit mai departe secretele unei rețete de familie transmise de-a lungul generațiilor. Astfel, fiecare savoare vă poartă către o călătorie prin culturile orientale, redând bucuria și calitatea autentică.

La "Gold Baklava," punem preț pe calitate și prospețime. Toate produsele noastre sunt preparate zilnic, pentru a vă bucura întotdeauna de gustul irezistibil al baklavei proaspete. Ambalajele noastre elegante și rafinate completează experiența și fac din baklava "Gold Baklava" o alegere excelentă pentru cadouri speciale și evenimente importante.

Vă așteptăm cu brațele deschise la "Gold Baklava" pentru a vă oferi momente dulci de răsfăț și plăcere. Echipa noastră calificată și pasionată este întotdeauna bucuroasă să vă ofere cele mai bune sugestii și să vă ajute să alegeți combinațiile perfecte pentru a vă surprinde simțurile.

Diversitatea noastra va sta la

Dispozitie

Măiestria în baclavale am îmbinat-o și cu alte produse. Acum Gold Baclava vă pune la dispoziție și Prăjituri/Torturi, Rahat Turcesc și Inghețată.

Gold Baklava CEO